Колеги загубил съм си секретния камък .. Какви опции имам или некви идей от ваша страна ! Благодаря !
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147 секретен камък
Collapse
X
-
Секретни камъни 100 вида...
1. вариант 1 - Снимай поне секретния болт и качи снимки
2. вариант 2 - в който и магазин за секретни болтове да идеш, предполагам ( ако имат такъв ), ще ти го дадат за 5 минути да си развиеш секретните болтове и да си сложиш несекретни или да си купиш нови 4 секретни болта с нов секретен камък ( ако камъка е като стария - супер - ще имаш 8 секр. болта )
3. вариант 3 - разпробиваш секретните болтове, има и инструменти за вадене на такива болтове - обратни метчици им викат, конусни са със спирала. После слагаш болтове
4. Вариант 4 - отиваш при гумаджийница и те може да помогнат.
и т.н.Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
-
Добре де.. секрета ОЕМ ли е? Или е от тия пребитите дето ги има навсякъде. Какъвто и да е, не видях никой да предложи най-интелигентното решение. Тия секрети не са 100 вида, особено тия евтините ги има навсякъде. Аз бих предложил да си потърси същия секретен камък. Така човека ще си попълни липсата и ще може да си ползва секретните болтове и занапред, а не 1-во да се чуди как да го развие и 2-ро да се разкарва за нови болтове и крайния резултат след 100 галимации ще е липсата на секретни болтове.'06 Alfa Crosswagon Q4
Comment
-
колеги благодаря за бързите съвети ! днеска отидох при стругар където ми извадиха секретните болтове ( набиха "чашка" мисля ) и успяха да завъртят болтовете ! изобщо няма да се занимавам със секретни оттук нататък .. ще сложа обикновенни и гаспък днеска ми предложиха за 25 лв 4 болта + секретен и винаги мога да го сложа ама за сега нямам такова намерение !
---------- Post added at 17:02 ---------- Previous post was at 16:53 ----------
а това беше болтаLast edited by achkata; d.m.y г., 17:01.
Comment
-
Първоначално публикувано от achkata Покажи съобщениеколеги благодаря за бързите съвети ! днеска отидох при стругар където ми извадиха секретните болтове ( набиха "чашка" мисля ) и успяха да завъртят болтовете ! изобщо няма да се занимавам със секретни оттук нататък .. ще сложа обикновенни и гаспък днеска ми предложиха за 25 лв 4 болта + секретен и винаги мога да го сложа ама за сега нямам такова намерение !
---------- Post added at 17:02 ---------- Previous post was at 16:53 ----------
а това беше болтаMercedes S320 W220
Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 mJTD 16v 140cv+++
Comment
Comment